сряда, 30 януари 2013 г.

Шоколадов салам

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа слагаме захарта и мекото масло.Разбъркваме ги с миксер (използваме телове).
  2. Добавяме 2/3 от бисквитите, счукани на трохи и всички останали продукти, без стафидите. Разбъркваме много добре, с миксер (този път не ползваме теловете, а ако има перка, ако ли не - спиралите).
  3. Най-накрая добавяме стафидите и останалото количество бисквити (едро начупени). Разбъркваме на ръка и оформяме във формата на салам, в лист от оризова хартия или фолио "Fino".
  4. Оставяме да престои в хладилник поне едно денонощие.
  5. Преди рязане, поръсваме салама с пудра захар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар