сряда, 26 декември 2012 г.

Пържолки и още нещо...

Лесни и вкусни свински вратни пържолки с топено сирене и камембер.

Необходими продукти:

  • 2 свински вратни пържоли
  • 1 скилидка чесън
  • топено сирене
  • камембер или сирене бри
  • масло
  • черен пипер
  • сол

Начин на приготвяне:

Вратните пържоли се начукват и се натъркват се с чесън.  Поръсваме ги със сол и черен пипер. Поставяме ги във фолио в тавичка. Обилно редим парченца масло, с топено сирене и камембер. По желание добавяме още малко черен пипер. Затваряме фолиото и печем в загрята на 200 С фурна  около 45 минути. Препоръчвам гарнитура гъби с царевица в масло.

Няма коментари:

Публикуване на коментар