Необходими продукти:
- 4 пълнозърнести земела
- 1 червена чушка
- 4 чери доматчета
- суджук (По Ваш вкус може и луканка, филе, наденичка… Ако сте вегетарианци може и без никаква мръвка)
- 2-3 скилидки чесън
- топено сирене
- зехтин
- черен пипер
- червен пипер
- мащерка
- магданоз
- 4 ч.л. кетчуп, смесени с няколко капки сладък чили сос
- 4 яйца
Начин на приготвяне:
Отрязваме капачета и издълбаваме хлебчетата. Не изхвърляйте средата, запазете я и я използвайте. На дъното на тавичка капваме малко зехтин, както и на самите хлебчета. Нарязваме чушката, доматчетата и чесъна на ситни кубчета и пълним хлебчетата. Нарязваме и добавяме суджука. После слагаме на всяко хлебче по 1 ч.л от кетчупа със сладкия чили сос. Отгоре нарязваме по 3 кръгчета обикновено топено сирене.Поръсваме с мащерка и украсяваме със стръкче магданоз. Захлупваме и покриваме с фолио. Печем в загрята на 210С фурна за около 20-25 минути. Когато се позапекат махаме фолиото и чукваме яйцата. Не се тревожете ако се разтекат извън хлебчетата. Оставяме за още 5-7 минути във фурната.
Да ви е сладко!
Няма коментари:
Публикуване на коментар