|
||||||||
Начин на приготвяне |
||||||||
1. Почистено, измито и оцедено месото се нарязва на кубчета; 2. Задушава се в олиото и част от бульона; 3. Изважда се и се долива останалото олио; 4. Задушава се и нарязаният на ситно лук; 5. Добавят се чесънът, месото, нарязаните на дребно моркови, доматеното пюре останалият бульон и виното; 6. Последни се поставят в ястието и подправките; 7. Вари се на тих огън до пълното сваряване на месото; 8. Сервира се топло с гарнитура от варен ориз, пюре от картофи или печени картоф |
четвъртък, 12 юли 2012 г.
Яхнията на баба с телешко
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар