Необходими продукти
| |
Начин на приготвяне
Чушките
се почистват от семето и се посоляват отвътре. Лукът и гъбите се
задушават с 3 с.л. олио и щипка сол. Добавя се оризът, след 3-4 минути
сместа се залива с 1 ч.ч. гореща вода, посолява се и се оставя на тих
огън, докато оризът попие течността. Прибавят се черен пипер и ситно
нарязан магданоз. Чушките се напълват със сместа, нареждат се плътно
една до друга и се заливат с настърганите домати и останалото олио.
Посоляват се и се долива 1 ч.ч. гореща вода. Ястието се вари на тих огън
или се пече в умерена фурна.
|
вторник, 31 юли 2012 г.
Пълнени чушки с ориз и гъби...
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар