Кулинарна фиеста с Дарина Ташкова
събота, 21 юли 2012 г.
Пилешки бутчета с гъби и картофи в плик
Продукти за 6 порции
6
пилешки бутчета
250 гр. едри печурки
500 гр.
картоф
и
60 гр.
масло
1 с.л.
олио
сол
черен пипер
червен пипер
вегета
чубрица
соев сос
Метод на приготвяне
Бутчетата се намазват със
соев сос
, червен и
черен пипер
. Гъбите и
картоф
ите се почистват, измиват и нарязват на едро. Всички продукти и подправки се слагат в плик за печене. Пликът се завързва и се разтръсква добре. Пече се около 1 час на 220 °C.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар