Магдалена Гюзлева Нищо сложно,Дарина!
Направих го с готови кори на сач, настъргани ябълки, стафиди, млени
орехи,захар и олио.Първо поръсвам кората с олио, след това разпределям
настърганите ябълки равномерно по цялата кора, слагам малко стафидки и
млени орефи(да не са
много като количество, защото убиват вкуса на самите ябълки!)Поръсвам с
една-две щипки канела на прах и ръся захар(на вкус) - ние го обичаме
по-сладичък...)) Навивам
кората и редя в подмазана с олио тава. Отгоре пак ръся захар, като
внимавам да не попада по дъното на тавата, за да не залепне! Пека в
предварително загрята фурна на 180 градуса. Това е! Надявам се, че ще
съм ти полезна с информацията! НАЗДРАВЕ!
Няма коментари:
Публикуване на коментар