Продукти:за тава 32 см
500 г готово тесто с мая
2 кренвирша,
100 г салам
100 г кашкавал
1 краставичка
1 чушка
1 глава стар лук
1 домат
Кетчуп
3-4 яйца
Риган, мащерка, черен пипер
Приготвяне
Тестото се разточва за големината на тавичката
Тавата се намазва със зехтин и се поръсва леко с брашно
Разстила се тестото като се оформя борд
Намазва се с кетчуп и отгоре се подреждат най-напред месата, след това зеленчуците, нарязани на тънки кръгчета, най-отгоре доматите, също нарязани на кръгчета
Поръсва се с подправките
Оставя се на топло да втаса и се пече на 200 С за 15 минути
Изважда се и се чукват яйцата, да останат цели, пече се още 15 минути
Изважда се и се нарежда кашкавалът, нарязан на тънки парчета или настърган
Пече се за още 6-7 минути до разтопяването на кашкавала
Няма коментари:
Публикуване на коментар